salon de nunti Pipera salon de nunti Pipera
Locatie
Ambery Hall Clasic reprezinta solutia ideala pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra! Intr-o atmosfera calda, romantica si prietenoasa, aici puteti regasi farmecul vremurilor de altadata, aici veti simti pasiunea si implicarea personala a oamenilor nostri!

Din punct de vedere tehnic, Ambery Hall Clasic inseamna o locatie selecta din zona de nord a capitalei, echipata cu sisteme performante de aer conditionat, beneficiaza de terasa exterioara, parcare pazita (minim 70 locuri) si spatii verzi generoase.
Ambery Hall Clasic ofera clientilor sai o intrare speciala din curtea interioara a complexului, zona de primire, garderoba, toalete elegante, bucatarie proprie si posibilitati multiple de amenajare a spatiului interior si exterior.

Caracteristici

Sala de evenimente are o suprafata neta de 340 mp, asigura o capacitate maxima de 180 persoane la mese rotunde de 8-12 persoane, masa de prezidiu si un ring de dans de 50 mp.Intr-un Bucuresti mai curand cenusiu, orice pata de culoare si bun gust ca "Ambery Hall" e mai mult decat binevenita. Felicitari initiatorilor si mult succes mai departe!
MIRCEA CARTARESCU
recenzii Ambery Hall

Oferte speciale

MENIURI HIGH CLASS


DETALII

Reducere 20%

NUNTI DUMINICA


DETALII

Decoratiuni nunta

AMALT DECOR


DETALII